Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunun yara döktüğünü görmek

Rüyada vücudunun yara döktüğünü görmek

Rüyada vücudunun yara döktüğünü görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, zinde kalacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, gelirinin eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunun yara döktüğünü gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi geliştirmek ya da fırsatları değerlendirmek istiyorsanız harekete geçmeli ya da katılımcı olmalısınız.

Rüyada vücutta yara görmek rüya sahibinin içine kapanacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada vücutta yara izi görmek yaşam tecrübesi edineceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunda kırmızı yaralar görmek onun kıymetini her daim bileceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, kafasına göre birini bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücutta yara çıktığını görmek ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, lüks içinde olacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda siyah yaralar görmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına yorulur.

Rüyada eşinin vücudunda yara görmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine delalettir.

Rüyada vücudunda yara cıktıgını görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, hedeflere ulaşamayacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada vücudunda yara görmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments