Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücutta siyah lekeler görmek

Rüyada vücutta siyah lekeler görmek

Rüyada vücutta siyah lekeler görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, hataların telafi edileceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada vücutta siyah lekeler gördüyseniz:

  • Saygı görmek istediğiniz için kendinizi kullandırmanız gerekmiyor.

Rüyada vücudunda siyah lekeler görmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda siyah leke görmek ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine delalet eder.

Rüyada vücutta siyah leke görmek hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine rivayet eder.

Rüyada vücutta siyah lekeler görmek maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda beyaz lekeler görmek gözden düşeceğine, ayıplanacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada vücutta leke görmek sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, işlerini yoluna koymayı başaracağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada vücudunda lekeler görmek tükenmez bir rızık elde edeceğine, gelir elde edeceğine, yapacağı planların altüst olacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücutta kahverengi leke görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments