Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda siyah leke görmek

Rüyada vücudunda siyah leke görmek

Rüyada vücudunda siyah leke görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına rivayet eder.

Rüyada vücudunda siyah leke gördüyseniz:

  • Kendinizi ön plana almanız gerekiyor.

Rüyada vücutta siyah lekeler görmek ünleneceğine, parasını ve malını kaybedeceğine, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada vücudunda siyah lekeler görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücutta siyah leke görmek çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunda siyah leke görmek kazançlı işlere gireceğine, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücudunda lekeler görmek rahat yüzü göreceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücutta kırmızı lekeler görmek sevap işleyeceğine, dua alacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda kırmızı lekeler görmek kendine geleceğine, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda yeşil lekeler görmek huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments