Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücutta kahverengi leke görmek

Rüyada vücutta kahverengi leke görmek

Rüyada vücutta kahverengi leke görmek dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücutta kahverengi leke gördüyseniz:

  • Belki hoş sürprizlerle karşılaşabilirsiniz veya hoşunuza gitmeyecek şeyler duyabilirsiniz.

Rüyada vücutta kahverengi leke görmek böylece geçim derdinin baş göstereceğine, verdiği sözleri tutacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına yorulur.

Rüyada yüzde kahverengi leke görmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, düşmanlarını alt edeceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada yüzde kahverengi lekeler görmek sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yüzünde kahverengi lekeler görmek bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kahverengi leke görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına yorulur.

Rüyada yüzünde kahverengi leke görmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücutta beyaz lekeler görmek rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına delalet eder.

Rüyada vücut lekesi görmek sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments