Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda beyaz lekeler görmek

Rüyada vücudunda beyaz lekeler görmek

Rüyada vücudunda beyaz lekeler görmek makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, işlerinin yoluna gireceğine, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına rivayet eder.

Rüyada vücudunda beyaz lekeler gördüyseniz:

  • Olayların olumlu taraflarını görmeye çalışmanız veya bir süredir oldukça kötü bir seyir izleyen veya sizi zor durumda bırakan konulara pozitif yaklaşmanız daha faydalı sonuçlar elde edilmesini sağlayabilir.

Rüyada vücutta beyaz leke görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine işaret eder.

Rüyada vücutta beyaz lekeler görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine rivayet eder.

Rüyada vücudunda beyaz lekeler görmek kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücutta kırmızı leke görmek darlığa düşmeyeceğine, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine tabir olunur.

Rüyada vücudunda lekeler görmek sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, zor bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada vücutta kahverengi leke görmek dertlerinden kurtulacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine delalettir.

Rüyada vücudunda yeşil lekeler görmek beklediği haberin gelmeyeceğine, dertlerine derman bulacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada vücutta kırmızı lekeler görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments