Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücutta leke görmek

Rüyada vücutta leke görmek

Rüyada vücutta leke görmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, öz güveninin yerine geleceğine, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, ona yardımcı olacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada vücutta leke gördüyseniz:

  • Evdeki değişiklikler yararınıza sonuçlanabilir.

Rüyada vücutta beyaz leke görmek heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Rüyada vücutta kırmızı leke görmek ölümcül hastalıklara işaret, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına delalet eder.

Rüyada vücudunda siyah leke görmek içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada vücutta siyah lekeler görmek başarılarının her geçen gün artacağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine rivayet eder.

Rüyada vücudunda siyah lekeler görmek çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına alamet eder.

Rüyada vücut lekesi görmek razı geleceğine, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına inanılır.

Rüyada vücudunda lekeler görmek sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, çok pişmanlık duyacağına delalet eder.

Rüyada vücutta leke görmek iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments