Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda siyah lekeler görmek

Rüyada vücudunda siyah lekeler görmek

Rüyada vücudunda siyah lekeler görmek toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücudunda siyah lekeler gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası bir arkadaşınızla, sevdiğiniz kişiyle ya da bir akrabanızla problemler yaşamanıza neden olabilir.

Rüyada vücutta siyah leke görmek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada vücutta siyah lekeler görmek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, para sıkıntısının olmayacağına, hakkını savunamayacağına inanılır.

Rüyada vücudunda siyah leke görmek içine büyük bir huzurun dolacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına inanılır.

Rüyada vücudunda siyah lekeler görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda kırmızı lekeler görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine delalettir.

Rüyada vücutta kırmızı lekeler görmek ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücut lekesi görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücutta leke görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments