Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücutta siyah leke görmek

Rüyada vücutta siyah leke görmek

Rüyada vücutta siyah leke görmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, daha iyi yerlere geleceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine işarettir.

Rüyada vücutta siyah leke gördüyseniz:

  • Sır tutmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada vücudunda siyah leke görmek beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine işaret eder.

Rüyada vücudunda siyah lekeler görmek maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücutta siyah leke görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, rahata ve huzura kavuşacağına inanılır.

Rüyada vücutta siyah lekeler görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, daha rahat bir nefes alacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına işarettir.

Rüyada vücudunda beyaz lekeler görmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, hasretliğin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda yeşil lekeler görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücutta beyaz lekeler görmek çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına inanılır.

Rüyada vücudunda lekeler görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments