Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda lekeler görmek

Rüyada vücudunda lekeler görmek

Rüyada vücudunda lekeler görmek kazancının eksileceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, az da olsa feraha çıkılacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunda lekeler gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ilgilendiren veya sevgi temalı ilişkilerin bazı çelişkili durumları kafanızı karıştırıyor olabilir.

Rüyada vücutta siyah lekeler görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, çok iyi kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücutta kırmızı lekeler görmek en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine işaret eder.

Rüyada vücutta leke görmek iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, birçok dedikoduya maruz kalacağına, mutlu günlerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada vücudunda beyaz lekeler görmek birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına işaret eder.

Rüyada vücudunda lekeler görmek işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada vücutta kırmızı leke görmek eşler arasına kara kedi gireceğine, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunda yeşil lekeler görmek sermayenin harcandığına değeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada vücudunda siyah lekeler görmek yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, dünyasının iyileşmesine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments