Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda yeşil lekeler görmek

Rüyada vücudunda yeşil lekeler görmek

Rüyada vücudunda yeşil lekeler görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, güzel bir hayatı olacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda yeşil lekeler gördüyseniz:

  • Yolculuklardan en azından bir fayda göremeyebilirsiniz.

Rüyada vücudunda yeşil lekeler görmek tabiri caizse can bulacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücutta siyah lekeler görmek kendini çok iyi hissedeceğine, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunda siyah lekeler görmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine işarettir.

Rüyada vücudunda lekeler görmek çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına tabir olunur.

Rüyada vücutta kırmızı lekeler görmek hayıflanacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda kırmızı lekeler görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine yorulur.

Rüyada vücutta leke görmek sorunlarının çözümünde destek olacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücutta beyaz leke görmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, kısa sürede başarısının artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments