Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücutta beyaz lekeler görmek

Rüyada vücutta beyaz lekeler görmek

Rüyada vücutta beyaz lekeler görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücutta beyaz lekeler gördüyseniz:

  • Rahatlamanızda fayda var.

Rüyada vücutta beyaz leke görmek kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına işarettir.

Rüyada vücudunda beyaz lekeler görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada vücutta beyaz lekeler görmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına rivayet eder.

Rüyada vücudunda siyah leke görmek kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücutta kırmızı lekeler görmek işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına tabir olunur.

Rüyada vücutta leke görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına rivayet eder.

Rüyada vücutta kırmızı leke görmek sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunda kırmızı lekeler görmek dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments