Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda sivilce görmek

Rüyada vücudunda sivilce görmek

Rüyada vücudunda sivilce görmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına delalet eder.

Rüyada vücudunda sivilce gördüyseniz:

  • Alışverişe çıkmak veya arkadaşlarla planlar yapmak türünde keyifli aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada birinin vücudunda sivilce görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine delalettir.

Rüyada vücudunun her yerinde sivilce görmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına alamet eder.

Rüyada vücudunu sivilceli görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına işaret eder.

Rüyada vücudunda sivilceler çıktığını görmek adının kirletilmeye çalışılacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına işarettir.

Rüyada vücudunda sivilce çıktığını görmek tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının vücudunda sivilce görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücudunda sivilceler görmek para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada vücutta sivilce görmek gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, geçiminin zor hale geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments