Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücutta şişlikler görmek

Rüyada vücutta şişlikler görmek

Rüyada vücutta şişlikler görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, planların aksayacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücutta şişlikler gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz birşey engellenebilir.

Rüyada vücutta şişlik görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücudu şiş görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına delalettir.

Rüyada vücudunun şiştiğini görmek özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada vücutta şişlikler görmek dua alacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada vücudunda şişlikler görmek kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, hem de para kaybettireceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına işaret eder.

Rüyada vücudunda şişlik görmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada bacakları şiş görmek ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına yorulur.

Rüyada dudağını şiş görmek kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, kişinin içinin daralacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments