Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudu şiş görmek

Rüyada vücudu şiş görmek

Rüyada vücudu şiş görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, onunla bir ömür mutlu olacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudu şiş gördüyseniz:

  • Keşif denebilecek nitelikte fikirleriniz olabilir.

Rüyada vücudunda şişlik görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücutta şişlikler görmek işlerinde bereket olacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına alamet eder.

Rüyada vücutta şişlik görmek emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücudu şiş görmek büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda şişlikler görmek işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada vücudunun şiştiğini görmek maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, işlerinin toparlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak şişmesi görmek kazancının hiç azalmayacağına, refaha erileceğine, planlarının işe yarayacağına yorulmaktadır.

Rüyada şiş kebap görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, güzel ve bereketli işlere gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments