Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunun şiştiğini görmek

Rüyada vücudunun şiştiğini görmek

Rüyada vücudunun şiştiğini görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, sorunlarının yakında biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine tabir olunur.

Rüyada vücudunun şiştiğini gördüyseniz:

  • Haraketsizliğinden şikayet ettiğiniz bir konu birdenbire canlılık kazanabilir.

Rüyada vücudunun şiştiğini görmek yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada vücudunda şişlikler görmek kötü kişilere yakın olacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücutta şişlik görmek üzeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada vücudu şiş görmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, kendi kabuğuna çekileceğine rivayet eder.

Rüyada vücudunda şişlik görmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine delalettir.

Rüyada vücutta şişlikler görmek istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada şişmiş dudak görmek bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sakız şişirmek eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments