Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücutta şişlik görmek

Rüyada vücutta şişlik görmek

Rüyada vücutta şişlik görmek zorluğa ve darlığa düşeceğine, çok hayır duası alacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, ondan faydalanacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücutta şişlik gördüyseniz:

  • İçinizden gelen aşırı masraf yapma tepkilerini kontrol altında tutamazsanız oldukça fazla masraf yapabilirsiniz.

Rüyada vücudunda şişlikler görmek rütbesinin artacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada vücudu şiş görmek doğru yatırımlar yapacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada vücutta şişlik görmek isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine inanılır.

Rüyada vücudunun şiştiğini görmek huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine delalettir.

Rüyada vücutta şişlikler görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, hem itibar edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda şişlik görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünün şiştiğini görmek sevdiği kişileri de yanına alacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacağın şiştiğini görmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments