Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda şişlikler görmek

Rüyada vücudunda şişlikler görmek

Rüyada vücudunda şişlikler görmek ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, lükse ve konfora kavuşacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada vücudunda şişlikler gördüyseniz:

  • Ara sıra coşacak olan duygularınız sizi etkileyecek.

Rüyada vücutta şişlik görmek her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudu şiş görmek aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine işaret eder.

Rüyada vücudunun şiştiğini görmek insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı rivayet eder.

Rüyada vücudunda şişlikler görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, daha pozitif biri olacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücutta şişlikler görmek üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunda şişlik görmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına alamet eder.

Rüyada sol gözünün şiştiğini görmek sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada karnında şişlik görmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments