Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda şişlik görmek

Rüyada vücudunda şişlik görmek

Rüyada vücudunda şişlik görmek insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, mutsuz ve hasta olacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada vücudunda şişlik gördüyseniz:

  • Parasal konularda biraz dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada vücutta şişlik görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına tabir olunur.

Rüyada vücudunun şiştiğini görmek kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda şişlik görmek yaşam enerjisine kavuşacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada vücudunda şişlikler görmek yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine delalettir.

Rüyada vücudu şiş görmek sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine delalettir.

Rüyada vücutta şişlikler görmek çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, keyfinin olmayacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının karnının şiştiğini görmek iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına tabir olunur.

Rüyada ayakları şişmiş görmek parasal kaygılardan kurtulacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments