Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağında siğil görmek

Rüyada ayağında siğil görmek

Rüyada ayağında siğil görmek yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, sıkılacağı bir haber almaya, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada ayağında siğil gördüyseniz:

  • Tavsiyelerinizin, önerilerinizin veya rehberliğinizin önem taşıdığı başlıklarda bazı kişiler sizi takip etmek istemeyebilirler.

Rüyada ayağında siğil görmek işlerin günden güne daha da artacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, gün yüzü görmeyeceğine yorulur.

Rüyada vücudunda siğil görmek elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacakta siğil görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, bazı sorunların başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada yüzde siğil görmek sadece kendisini düşüneceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına delalet eder.

Rüyada büyük siğil görmek konferans ve seminerlere katılacağına, belaya ve derde düşeceğine, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde siğil görmek daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, eğleneceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada elinde siğil görmek başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafada siğil görmek hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments