Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siğil görmek

Rüyada siğil görmek

Rüyada siğil görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, büyük mutluluklar yaşayacağına, yaşam refahının düşeceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada siğil gördüyseniz:

  • Bir taraftan olumlu bir taraftan da ani tepki vermeye hazır ruh halinde olabilirsiniz.

Rüyada kolda siğil görmek yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda siğil görmek iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmağında siğil görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, sonucun kişi için hayırlı olacağına işaret eder.

Rüyada ellerinde siğil görmek konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, büyük üzüntüler olacağına, başarının düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde siğil görmek bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada elde siğil çıktığını görmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, onu isyan noktasına getireceğine, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına işaret eder.

Rüyada büyük siğil görmek neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, ekmek bulamayacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine delalet eder.

Rüyada elinde siğil görmek kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments