Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücutta mermi görmek

Rüyada vücutta mermi görmek

Rüyada vücutta mermi görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalettir.

Rüyada vücutta mermi gördüyseniz:

  • Ciddi yapıda bir erkekle tanışabilirsiniz.

Rüyada vücudunda mermi görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ardından yeni bir iş bulunacağına işarettir.

Rüyada vücutta mermi görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada vücuttan mermi çıkarmak hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine yorulur.

Rüyada altın mermi görmek böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına inanılır.

Rüyada silahla mermi atmak çok kötü günler yaşayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mermiden kaçmak ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada elinde mermi görmek ileriye gideceğine, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine delalettir.

Rüyada mermi yutmak sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments