Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda mermi görmek

Rüyada vücudunda mermi görmek

Rüyada vücudunda mermi görmek dileklerinin gerçekleşeceğine, iş hayatında zarar edileceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, şansının bahtının açılacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına delalet eder.

Rüyada vücudunda mermi gördüyseniz:

  • Bazı plan, iş veya projelerinizde iş bölümüne önem vermenizde fayda var.

Rüyada vücudunda mermi görmek yokluğun biteceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, kazancından başkalarına da vereceğine tabir olunur.

Rüyada vücutta mermi görmek her işten alnının akıyla çıkmaya, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücuttan mermi çıkarmak kırgınların ve küskünlerin barışacağına, saygınlığa, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada mermi yemek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına inanılır.

Rüyada mermiyle vurulmak geleceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, hasta ve zor geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yerde mermi görmek uzun ömürlü bir kişi olunacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada havada mermi görmek işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına delalet eder.

Rüyada büyük mermi görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments