Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde mermi görmek

Rüyada elinde mermi görmek

Rüyada elinde mermi görmek yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, haberler alacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada elinde mermi gördüyseniz:

  • Kazanmak için oynuyorsunuz.

Rüyada mermiyi eline almak sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eline mermi almak işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada elinde mermi görmek daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinde mermi tutmak aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, büyük savaşların yaşanacağına, maddi güç sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada silah ve mermi görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, sahip olacağı malın faazlalığına, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada mermi ve silah görmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada mermili silah görmek günden güne sorunlarının artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına yorulmaktadır.

Rüyada silah mermisi görmek konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments