Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın mermi görmek

Rüyada altın mermi görmek

Rüyada altın mermi görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, kazanç kapılarının açılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine inanılır.

Rüyada altın mermi gördüyseniz:

  • Olayların akışı mahçup duruma düşmenize sebep olabilir.

Rüyada altın mermi görmek şansının bahtının açılacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, her zaman şükür içinde olacağına işaret eder.

Rüyada yerden mermi toplamak heveslerinin biteceğine, mutlu ve keyifli hissedeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla mermi görmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Rüyada silaha mermi doldurmak bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, mutsuz ve hasta olacağına delalettir.

Rüyada asker ve mermi görmek başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine mermi vermek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine işaret eder.

Rüyada mermi yemek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine inanılır.

Rüyada mermisi bitmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments