Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermi yutmak

Rüyada mermi yutmak

Rüyada mermi yutmak aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada mermi yutmak gördüyseniz:

  • Belli işleri, planları, ilişkileri veya iş birliklerini devam ettiremeyeceğinizi hissedebilirsiniz.

Rüyada mermi yutmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada silah mermi görmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada boş mermi görmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada mermi yemek işten yana şansının açık olacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada patlamış mermi görmek üzüntüden sonra ferahlamaya, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mermiyle vurulmak iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boş mermi kovan görmek ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mermili silah görmek konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, üstünlük elde edeceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments