Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla mermi atmak

Rüyada silahla mermi atmak

Rüyada silahla mermi atmak bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, başarılarının azalacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla mermi atmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle önemli bir kırılma ya da dönüm noktası yaşayabilirsiniz.

Rüyada silahla mermi atmak yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mermi ve silah görmek kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada silaha mermi doldurmak amacına ulaşabileceğine, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına alamet eder.

Rüyada mermisiz silah görmek üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada silah ve mermi görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine delalet eder.

Rüyada mermili silah görmek istemediği halde borçlanacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silaha mermi koymak çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına inanılır.

Rüyada silah mermisi görmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, yaşam şartlarının düzeleceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments