Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermiden kaçmak

Rüyada mermiden kaçmak

Rüyada mermiden kaçmak iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, işyerini kapatacağına, ruhlarına mevlit okutacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Rüyada mermiden kaçmak gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde sizi herhangi bir taahüt altına sokabilecek şeyleri imzalamaktan kaçınmalısınız.

Rüyada mermilerden kaçmak çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mermiden kaçmak kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mermi yarası görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada mermi çekirdeği görmek bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına yorulur.

Rüyada birinden mermi almak elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada vücudunda mermi görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahla mermi görmek günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük mermi görmek işlerin kapanacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments