Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücut lekesi görmek

Rüyada vücut lekesi görmek

Rüyada vücut lekesi görmek rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya işaret etmektedir.

Rüyada vücut lekesi gördüyseniz:

  • Her şeyin fazlası kötü bir tecrübe anlamına gelebilir.

Rüyada vücudunda lekeler görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine inanılır.

Rüyada vücutta beyaz lekeler görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine işaret eder.

Rüyada vücutta kahverengi leke görmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücutta kırmızı leke görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada vücudunda siyah lekeler görmek sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, yükseleceğine, atılım yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücudunda beyaz lekeler görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına rivayet eder.

Rüyada vücudunda kırmızı lekeler görmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücutta siyah lekeler görmek işlerinde atılıma geçeceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments