Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücutta kırmızı leke görmek

Rüyada vücutta kırmızı leke görmek

Rüyada vücutta kırmızı leke görmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücutta kırmızı leke gördüyseniz:

  • Size gökyüzünü vaat eden kişilerle karşılaşırsanız, asıl duygularınızı gizlemeniz fayda var.

Rüyada vücutta kırmızı leke görmek kişinin hayat sevincinin artacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada vücudunda kırmızı lekeler görmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücutta kırmızı lekeler görmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, evlerindeki huzurun artacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda lekeler görmek insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, içinden çıkılamaz bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücutta siyah lekeler görmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücutta beyaz leke görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücut lekesi görmek gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada vücutta leke görmek üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments