Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşundan kurtulmak

Rüyada kurşundan kurtulmak

Rüyada kurşundan kurtulmak maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine delalettir.

Rüyada kurşundan kurtulmak gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren bir konuda yapılması gereken tartışmayı gereğinden fazla hafife almamanızda fayda var.

Rüyada kurşundan kurtulmak dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına rivayet eder.

Rüyada silahla kurşun görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına işarettir.

Rüyada kurşun görmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada kurşun sıkmak sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada kurşunla vurulan birini görmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahtan çıkan kurşun görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacaktan kurşun çıkarmak sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada başından kurşunla vurulmak umutlarının söneceğine, yıkılacağına, üzüleceğine, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments