Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşun kalem almak

Rüyada kurşun kalem almak

Rüyada kurşun kalem almak kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurşun kalem almak gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamayarak beklenmedik durumlarda, beklenmedik şeylere aşırı öfkelenebilirsiniz.

Rüyada kırmızı kurşun kalem görmek dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine alamet eder.

Rüyada kurşun kalem kırmak evlilik yolunda engeller çıkacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada kurşun kalem bulmak müjdeli ve güzel haberler alacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kurşun kalem toplamak hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına inanılır.

Rüyada kurşun kalem açmak iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Rüyada mavi kurşun kalem görmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, çok rahat bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada kurşun kalem almak yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada kurşun kalem vermek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments