Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun vücudunda yaralar görmek

Rüyada çocuğunun vücudunda yaralar görmek

Rüyada çocuğunun vücudunda yaralar görmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, işindeki verimin artacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına delalettir.

Rüyada çocuğunun vücudunda yaralar gördüyseniz:

  • Bazı konularda risk alıyor olabilirsiniz.

Rüyada çocuğunun vücudunda yaralar görmek büyük bir yenilgi alacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudunun yara olduğunu görmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücutta kırmızı yaralar görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada vücutta yara çıktığını görmek işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda yaralar görmek programların ve projelerin tutmayacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine alamet eder.

Rüyada birinin vücudunda yara görmek üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına delalet eder.

Rüyada vücudunda yara çıkmak evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, mutlu günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada vücudunun yara döktüğünü görmek dertlerinin unutulacağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments