Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsüne dövme yaptırmak

Rüyada göğsüne dövme yaptırmak

Rüyada göğsüne dövme yaptırmak hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada göğsüne dövme yaptırmak gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlü kişilerden veya muhalefet yapmaktan sakınmanızda fayda var.

Rüyada göğsünde dövme görmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, ters giden işlerin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada göğsüne dövme yaptırmak çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine tabir olunur.

Rüyada dövmeli görmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine işarettir.

Rüyada pişmiş dövme görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine işarettir.

Rüyada kolunda dövme olduğunu görmek çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalıcı dövme yaptırmak bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, önünü göremez olacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada dövmesi olduğunu görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiçek dövmesi görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, onunla bir ömür mutlu olacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments