Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda kırmızı lekeler görmek

Rüyada vücudunda kırmızı lekeler görmek

Rüyada vücudunda kırmızı lekeler görmek diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine rivayet eder.

Rüyada vücudunda kırmızı lekeler gördüyseniz:

  • Başka kişilerin sorunları veya kötü durumları nedeniyle kendinizi kötü hissetmeniz gerekmiyor.

Rüyada vücutta kırmızı leke görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine işarettir.

Rüyada vücudunda kırmızı lekeler görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada vücutta kırmızı lekeler görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına işaret eder.

Rüyada vücut lekesi görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, helal ekmek yeneceğine inanılır.

Rüyada vücutta beyaz lekeler görmek dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, ruhsal korkularından da arınacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine tabir olunur.

Rüyada vücudunda yeşil lekeler görmek sıkıntı çekeceğine, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına rivayet eder.

Rüyada vücudunda siyah lekeler görmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, her daim temkinli olacağına delalet eder.

Rüyada vücutta siyah leke görmek borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments