Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücut yarası görmek

Rüyada vücut yarası görmek

Rüyada vücut yarası görmek aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücut yarası gördüyseniz:

  • Olayları farklı şekilde ele almaktan çekinmeyin.

Rüyada vücudunda yara olduğunu görmek kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, ona şifa olmayacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına alamet eder.

Rüyada vücudunda yaralar olduğunu görmek hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine alamet eder.

Rüyada vücudunda kurşun yarası görmek kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, çok büyük paralar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kendi vücudunda yaralar görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda yara görmek kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada birinin vücudunda yara görmek böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, canını sıkılacağına işarettir.

Rüyada vücutta yara çıktığını görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin vücudunda yaralar görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments