Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda yara görmek

Rüyada vücudunda yara görmek

Rüyada vücudunda yara görmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, kasasının ağırlaşacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına delalettir.

Rüyada vücudunda yara gördüyseniz:

  • Ani tepki veya hareketler zararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada başkasının vücudunda yara görmek hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada vücudunda yaralar çıktığını görmek iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, adının yayılacağına, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada vücudunda yara olduğunu görmek kazancın artacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada vücudunda yara çıkmak çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine alamet eder.

Rüyada vücut yarası görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada insan vücudunda yara görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına yorulur.

Rüyada vücudunda yaralar görmek güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine alamet eder.

Rüyada vücudunda kırmızı yaralar görmek hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments