Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakız şişirmek

Rüyada sakız şişirmek

Rüyada sakız şişirmek kendisini işine veremeyeceğine, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, rakiplerin geride bırakılacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine işarettir.

Rüyada sakız şişirmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık iş birlikleri veya ilişkiler geleceğiniz üzerinde olumlu etki yaratabilir.

Rüyada sakız şişirmek adeta sinirden küplere bineceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sakız sündürmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine sakız vermek iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, hayaline kavuşacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına delalettir.

Rüyada ağızdan sakız atmak maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine yorulur.

Rüyada ağız dolusu sakız çiğnemek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada çürük sakız görmek sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada mavi sakız görmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil sakız görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments