Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudun morardığını görmek

Rüyada vücudun morardığını görmek

Rüyada vücudun morardığını görmek huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücudun morardığını gördüyseniz:

  • Hayatınızı veya kendinizi değiştirmenize yardımı olacak kararlar alabilir veya karar almanızı gerektirebilecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada vücudunun morardığını görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücudun morardığını görmek alınganlıkların hasıl olacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada vücudu morarmak başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağı morarmak alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, örnek insan olacağına, sıkıntı yükleneceğine yorulur.

Rüyada bacağının morardığını görmek yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına inanılır.

Rüyada kolun morardığını görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada ayakları morarmak ters giden olayların düzeleceğine, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacakların morardığını görmek helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments