Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacakta morarma görmek

Rüyada bacakta morarma görmek

Rüyada bacakta morarma görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine işaret eder.

Rüyada bacakta morarma gördüyseniz:

  • Bazı planlarda değişiklikler meydana gelebilir.

Rüyada bacağını morarmış görmek özgüveninde artış yaşanacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada bacaklarda morluklar görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, neşesini ve huzurunu yitireceğine delalet eder.

Rüyada bacakta morarma görmek işinin gücünün rast gideceğine, terslik yaşayacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada bacaklarında morluklar görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına işaret eder.

Rüyada bacakta morluk görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, borçlarını ödemeyi başaracağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına delalet eder.

Rüyada morarmış bacak görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, istediği evde oturacağına işarettir.

Rüyada bacak morarması görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine alamet eder.

Rüyada bacaklarını morarmış görmek Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments