Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağı mor görmek

Rüyada bacağı mor görmek

Rüyada bacağı mor görmek emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına alamet eder.

Rüyada bacağı mor gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler verebilir veya çok fazla talepte bulunan kişiler nedeniyle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Rüyada bacağında morluklar görmek doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, stresini atacağına rivayet eder.

Rüyada bacak morarması görmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada bacakları morarmış görmek gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine işarettir.

Rüyada bacağı morarmış görmek insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada mor bacak görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, pek az kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacakta morluk görmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada bacağında morluk görmek işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacaklarda morluk görmek müjdeli haberler alacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments