Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağını morarmış görmek

Rüyada bacağını morarmış görmek

Rüyada bacağını morarmış görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada bacağını morarmış gördüyseniz:

  • Herkes sizinle birlikte olmak, zaman geçirmek istiyor.

Rüyada bacaklarda morluklar görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacaklarda morluk görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına inanılır.

Rüyada bacakta morarma görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına delalet eder.

Rüyada bacaklarında morluklar görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine delalet eder.

Rüyada mor bacak görmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada bacağında morluk görmek yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine delalettir.

Rüyada bacakta morluk görmek yokluk ve fakirlik içinde olacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacak morarması görmek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments