Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağında morluk görmek

Rüyada bacağında morluk görmek

Rüyada bacağında morluk görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına inanılır.

Rüyada bacağında morluk gördüyseniz:

  • Politik olmakta fayda var.

Rüyada morarmış bacak görmek sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza yorulur.

Rüyada bacağında morluk görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada mor bacak görmek sermayesini kaybedeceğine, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına alamet eder.

Rüyada bacağı mor görmek yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada bacakta morarma görmek elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacaklarında morluklar görmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacaklarda morluklar görmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine delalettir.

Rüyada bacaklarını morarmış görmek ticaretin önünün açılacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments