Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağını mor görmek

Rüyada bacağını mor görmek

Rüyada bacağını mor görmek bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, sevinç ve sürura, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, umutlanacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacağını mor gördüyseniz:

  • Yeni tanıştığın insanın sende bıraktığı etkinin altındasın.

Rüyada bacaklarını mor görmek hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, Tövbe Edeceğine, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacakta morluk görmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada bacaklarında morluk görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine işaret eder.

Rüyada bacaklarını morarmış görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacağını mor görmek büyük başarılar kazanılacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor bacak görmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına alamet eder.

Rüyada bacakta morarma görmek uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, kimseden korkmayacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine rivayet eder.

Rüyada bacağı mor görmek yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, muradının gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments