Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nabız ölçmek

Rüyada nabız ölçmek

Rüyada nabız ölçmek yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada nabız ölçmek gördüyseniz:

  • Duygusal, yaratıcılık içeren veya ekonomik başlıklı konularda yeni girişimlerde bulunmayı ya da mevcut girişimlerinizin tatminkar boyuta ulaşmasını sağlamayı düşünmelisiniz.

Rüyada nabız ölçmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, yeni bir ilişkiye başlanacağına alamet eder.

Rüyada karışla ölçmek olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada cetvelle ölçmek ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine inanılır.

Rüyada kilo ölçmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir şeyi ölçmek canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine delalettir.

Rüyada bel ölçmek ruhani önderlik yapacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin boyunu ölçmek dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, muradın olacağına alamet eder.

Rüyada yatak ölçmek başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments