Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzunluk ölçmek

Rüyada uzunluk ölçmek

Rüyada uzunluk ölçmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, büyük bir işin sahibi olacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzunluk ölçmek gördüyseniz:

  • Çekingen tarafınızı geri plana itmelisiniz.

Rüyada uzunluk ölçmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, belki ölümler görüleceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada saç uzunluğu görmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada başkasının boyunu ölçmek bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada birşey ölçmek mutlu olacağına, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeri ölçmek uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, iç sıkıntınızın azalacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine rivayet eder.

Rüyada nabız ölçmek iyiliğe ve güzelliğe, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına alamet eder.

Rüyada ayak ölçmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada metreyle ölçmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments