Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolda dövme görmek

Rüyada kolda dövme görmek

Rüyada kolda dövme görmek kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, dünyasının bir anda değişeceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada kolda dövme gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz uzak bir yerde bir kadınla buluşmanız ya da rastlaşmanız olasıdır.

Rüyada koluna dövme yapmak elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, başarılı çalışmalara ortak olunacağına tabir olunur.

Rüyada kolunda dövme olduğunu görmek kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, keyfinin kaçacağına tabir olunur.

Rüyada dövmeli kol görmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada kolda dövme görmek sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına delalettir.

Rüyada kolunda dövme görmek her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kollarında dövme görmek başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada koluna dövme yaptırmak kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına delalet eder.

Rüyada başkasının kolunda dövme görmek üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, itibar göreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments