Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşunu çıkarmak

Rüyada kurşunu çıkarmak

Rüyada kurşunu çıkarmak işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine yorulur.

Rüyada kurşunu çıkarmak gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike büyük konuşma konuşmanızdır.

Rüyada bacaktan kurşun çıkarmak sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada ayaktan kurşun çıkarmak sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, rızık ve kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada sırtından kurşun çıkarmak çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına delalet eder.

Rüyada vücuttan kurşun çıkarmak mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, zenginlik kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudundan kurşun çıkarmak kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurşunu çıkarmak herkesin takdirinin toplanacağına, işlerini toparlayacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada karnından kurşun çıkarmak elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurşun çıkarmak yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments