Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnında şişlik görmek

Rüyada karnında şişlik görmek

Rüyada karnında şişlik görmek başarısının önündeki engellerin kalkacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, malından ve parasından ziyan edeceğine, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, kazançta zarar edeceğine yorulur.

Rüyada karnında şişlik gördüyseniz:

  • Hayatınızda doğru ilerlemeyen veya hoşunuza gitmeyen şeyler olabilir.

Rüyada karnın şiştiğini görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına yorulur.

Rüyada karnı şiş kadın görmek yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, aksi takdirde çaresiz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnı şiş bebek görmek memur ise terfi edeceğine, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini karnı şiş görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına alamet eder.

Rüyada başkasının karnını şiş görmek sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına işaret eder.

Rüyada karnı şişmiş görmek kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün karnının şiştiğini görmek inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada karnın şiş olduğunu görmek gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments