Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakları şişmiş görmek

Rüyada ayakları şişmiş görmek

Rüyada ayakları şişmiş görmek yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, işlerinde bereket olacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına tabir olunur.

Rüyada ayakları şişmiş gördüyseniz:

  • Belli konuşma ya da tartışmalar çözüm yolları bulunmasını sağlayabilir.

Rüyada ayaklarının şiş olduğunu görmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakları şiş görmek patron koltuğunda oturacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına rivayet eder.

Rüyada şişmiş ayak görmek onlardan iyilik ve yardım göreceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağında şişlik görmek huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, borçlarının hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şiş ayak görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakların şiştiğini görmek tatlı yorgunluklar yaşayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada ayağını şişmiş görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ayakları şişmiş görmek kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments