Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda çil görmek

Rüyada vücudunda çil görmek

Rüyada vücudunda çil görmek bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, insanlara yol göstereceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, çok üzüntü duyulacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda çil gördüyseniz:

  • Sizi eleştiren veya çalışmalarınızı takdir eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada vücutta çil görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunda çil görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünün çillendiğini görmek bereketin geleceğine, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının yüzünde çil görmek kazandıklarının tadını çıkaracağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çil çil altın görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, hastalıklarının son bulacağına delalet eder.

Rüyada çilli tavuk görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada birini çilli görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzü çillenmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, güzel günler yaşanacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments